What about Will Grayson? Te bizar!?

Geplaatst door:     Tags:  , , ,     Datum geplaatst:  June 27, 2011  |  Geen reacties


June 27, 2011Will Grayson, Will Grayson is op vele manieren een bizar boek. De vertaling is niet slecht, maar ook niet fantastisch. Helaas kon ik hem in het originenel niet vinden maar de schrijvers kennende is hij in het Engels nog beter. Ik denk dat ik dit boek het beste kan beschrijven als een achtbaan van emoties met een knipoog naar de werkelijkheid. Want hoewel sommige delen realistisch zijn, zijn andere dat weer niet. Hoofdpersonen krijgen eigenlijk pas tegen het einde een beetje diepgang. Maar door de humor en de luchtigheid van het boek, geeft dat eigenlijk niet. Toch heb ik het boek gelezen met een lach en een traan. Perfect voor in de trein of op vakantie.

Auteur: John Green, Uitgeverij LemniscaatBijdrage van:


Ik lees altijd en overal. Ik lees alles wat los en vast zit. Om mezelf te verliezen in een andere wereld of een ander personage. Om gewoon mijn hoofd leeg te maken. Daarom lees ik het meeste fantasy, maar ook bijna alle andere genres. Als het maar goed geschreven is. Dan is lezen voor mij de ultieme ontspanning.
Comments Closed