P.S. I still love you – Jenny Han

Geplaatst door:     Tags:  , , ,     Datum geplaatst:  March 29, 2017  |  Geen reacties


March 29, 2017


Na het versturen van de liefdesbrieven stond Lara Jean’s leven op zijn kop. Liegen tegen Josh over haar gevoelens voor hem en een nep relatie met Peter aangaan. Het kon allemaal haast niet erger tot Genevieve zich ermee begon te bemoeien. Zelfs Kitty heeft Lara Jean teleurgesteld want zij was degene die de brieven heeft gestuurd als wraak.
Uiteindelijk is er toch veel goeds gekomen uit al het drama en de leugens. Na een tijd doen alsof ze Pete leuk vond begon Lara Jean hem echt leuk te vinden. En als ze zich niet vergiste vond Peter haar ook echt leuk. Na uit elkaar te zijn gegaan heeft Kitty Lara Jean in laten zien dat ze Peter echt leuk vond en dat hij de moeite waard is, dus Lara Jean begint met het schrijven van een liefdesbrief.

Maar gaat een liefdesbrief Peter ervan overtuigen dat ze hem echt leuk vindt en dat zij ook de moeite waard is of heeft Lara Jean geen kans meer om Peter terug te krijgen? En hoe zit het eigenlijk met Genevieve. Wat gaat zij ervan vinden als Lara Jean en Peter echt een relatie krijgen?
Dan is er ook nog een tweede jongen. Eentje die ook een liefdesbrief van Lara Jean heeft gekregen en haar nu steeds vaker tegenkomt. Vindt ze hem ook leuk of is het gewoon vriendschap? Kan Lara Jean eigenlijk wel twee personen tegelijk leuk vinden?
“P.S. I still love you”,het vervolg van “To all the boys I’ve loved before”, is net zo meeslepend als het eerste boek. Er is geen moment dat het saai werd om te lezen of dat het verhaal moeilijk te volgen was. Het boek is, net als het eerste, goed door te komen doordat het zo makkelijk geschreven is  en er geen zware onderwerpen aan bod komen.
Ik zou na het lezen van het eerste boek zeker niet stoppen en vooral doorgaan in “P.S. I still love you”. Het is zeker een aanrader voor iedereen die van drama en romantiek houd.

Deze recensie is geschreven door scholiere Elena Oudesluys. Ze zit in 5 VWO-TTO van het Farel College in Amersfoort.

Jenny Han/P.S. I still love you/Simon & Schuster (BFYR)/2015/337 blz. /ISBN 978-1-4814-4471-2Bijdrage van:


Op deze plek zullen we regelmatig recensies plaatsen van bezoekers of van recensenten van bevriende websites en tijdschriften. Dat gebeurt soms op uitnodiging, maar heel graag willen we ook plaatsmaken voor spontaan ingeleverde boekbesprekingen. Dus: heb je een goed boek gelezen? Deel je mening (en dus je passie!) met de andere lezers van De Leesfabriek!

De Onschuld Zelve is geschreven door Amy Lloyd en vertelt het verhaal van Sam en Dennis. Dennis Danson is het onderwerp...

 • Een schitterende chaos – Claire Christian
  June 20, 2018
  “Het leven dat kon ze verdragen, het leven omarmde ze vol, maar van de pijn kon ze niet winnen.” Nadat Kelly zelfmoord heeft gepleegd, is Ava kwaad...
 • The perks of being a wallflower – Stephen Chbosky
  May 10, 2017
  Het is een ode aan de jeugd, dit boek. Het maakt me gelukkig bij het zien van het geregelde puistje in de spiegel of het me zorgen maken om een toets morgen...
 • To all the boys I’ve loved before – Jenny Han
  March 14, 2017
  Het boek “To all the boys I’ve loved before”, geschreven door Jenny Han, gaat over Lara Jean en haar liefdesleven. Lara Jean doet namelijk iets wat niet...
 • Jane Austen, onder vier ogen – Anke Werker
  February 10, 2017
  Een verhaal waarin een schrijver de hoofdpersoon wordt, dat is in dit boek ontzettend goed gelukt. Jane Austen klinkt velen waarschijnlijk bekend in de oren,...
 • -->  Comments Closed