Verlangen – Erin Watt

Geplaatst door:     Tags:  , , , , ,     Datum geplaatst:  June 17, 2019  |  Geen reacties


June 17, 2019


Easton Royal heeft het allemaal: aantrekkelijk, intelligent en rijk. Hij wil zoveel mogelijk lol maken in zijn leven. Over consequenties denkt hij niet na, totdat Hartley Wright zijn leven op zijn kop zet. Ze is het eerste en enige meisje dat nee tegen hem zegt. Hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Na drie boeken over Reed en Ella te hebben gelezen, was hier eindelijk een boek over één van de andere broers. Easton vond ik persoonlijk één van de leukere broers en ik denk dat ik dat na het lezen van dit boek nog steeds vind. De band die hij met Ella heeft is erg lief, net als de onveranderlijke en sterke band met zijn vier broers. Zijn drankverslaving is iets minder, maar hopelijk komt daar nog verandering in.
Het gehele verhaal ging over Easton en dat betekende dat ik direct flink moest afkicken van Reed, want hij kwam niet erg veel aan bod. Toch was dat niet heel erg, want over Easton viel genoeg te lezen.

Easton is nog vrij onvolwassen en je merkt dat hij op zoek is naar zichzelf. Zijn overleden moeder komt nog veel naar boven en hij wil zijn problemen wel oplossen, maar ja, dat is best lastig als een bepaald meisje veel verschillende gevoelens naar boven brengt bij je. Ook Hartley is in het begin een zeer mysterieus type. Er blijkt meer achter te zitten en Easton gaat (gelukkig voor de lezer) op onderzoek uit, want dit meisje is onweerstaanbaar. Haar verhaallijn wekte mijn nieuwsgierigheid en past goed in het boek. Ik hoop op meer Hartley in het volgende deel.

Als vanouds las ik dit boek ook weer in turbostand, maar na driekwart gelezen te hebben viel mij op dat er vrij weinig voorgevallen was in het boek. Op dat moment wist ik alleen nog niet dat er een enorme cliffhanger aan zat te komen. Bij de eerdere delen sprak ik over een cliffhanger, maar deze cliffhanger was nog grootser en enger. Want hoe stom de broertjes Royal soms kunnen doen, dit einde was echt niet best… Ik heb een tijdmachine nodig naar februari 2019, want dan komt deel 5!

Mijn naam is Irene Bregman en sinds ik kan lezen, lees ik alles wat los en vast zit. Ik lees voornamelijk YA, maar ook boeken binnen andere genres worden verslonden.

Verlangen/Erin Watt/vertaling Lia Belt/Uitgeverij De Fontein/2018/ 310 blz./ISBN 9 789026 146893Bijdrage van:


Op deze plek zullen we regelmatig recensies plaatsen van bezoekers of van recensenten van bevriende websites en tijdschriften. Dat gebeurt soms op uitnodiging, maar heel graag willen we ook plaatsmaken voor spontaan ingeleverde boekbesprekingen. Dus: heb je een goed boek gelezen? Deel je mening (en dus je passie!) met de andere lezers van De Leesfabriek!

Sinds Hartley Easton heeft ontmoet, staat haar leven op zijn kop. Easton is onweerstaanbaar, maar tegelijkertijd ook gevaarlijk....

 • Geheimen – Erin Watt
  April 29, 2019
  Ella is tot over haar oren verliefd op Reed, de badboy van de Royal familie. Ondanks al zijn streken gelooft ze nog steeds in hem, maar zelfs voor Ella...
 • Gebr. – Ted van Lieshout
  January 23, 2019
  “Kun je nog wel iemands broer zijn als die iemand niet meer bestaat?” Na de dood van Marius besluit de moeder van Luuk zijn spullen te verbranden....
 • Zomervacht – Jaap Robben
  January 4, 2019
  Als één van de eersten mocht ik dit boek lezen: ik kreeg het binnen nog voor het in de winkel lag! Zomervacht vertelt het verhaal van Brian, 13 jaar...
 • Verraad – Erin Watt
  April 5, 2018
  Eindelijk was daar het langverwachte deel 2 over ‘De Royals’! Na een cliffhanger in deel 1 moest ik weten hoe het verder zou gaan met Ella en de broers. Reed...
 • -->  Comments Closed