Samen met DutchBookChick.com en Pathé Amersfoort organiseert De Leesfabriek een Special Event, een voorpremière van Paper Towns. Paper Towns is een boek van John Green, uitgegeven door Uitgeverij Lemniscaat, dat inmiddels verfilmd is en 30 juli in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Na het GIGA succes van Een weeffout in onze sterren is de Paper Towns movie  natuurlijk een must-see. Speciaal voor alle fans van John Green, boekliefhebbers en filmliefhebbers, komt er een speciale voorpremière bij Pathé Amersfoort. En JIJ kan er bij zijn!

Hoe kom je aan kaartjes?
Gewoon via de website van Pathé! Selecteer onze film Paper Towns en ga naar het kopje Amersfoort. Klik op de gewenste voorstelling (29 juli, 19.00 uur) en koop een ticket! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het evenement
Tijdens het evenement kun jij leuke dingen doen. Zo kun je je John Green boekencollectie aanvullen bij de boekenstand die gevuld zal zijn met alle Nederlandse en Engelse boeken van John Green. Zo kan je natuurlijk óók Paper Towns kopen, voor het geval je het boek nog niet gelezen hebt! We nemen natuurlijk ook leuke bookgoodies mee, onmisbaar voor de echte Proud Book Junkies! Daarnaast kun je met de leukste boekbloggers van Nederland kletsen. Wie er komen? De lijst staat hieronder, deze zullen we voortdurend blijven aanvullen. Ook kun je op de foto als Margo of Q of… mét Margo en Q! Trek dus een leuke outfit aan! Ook zijn er prijzen te winnen. Daarna begint de film… spannend! Jij zult Paper Towns dus als één van de eersten in Nederland zien! Hoe gaaf?!

PT Goodie Bag 001Surprise
Draaien ze nou een beetje door bij Uitgeverij Lemniscaat of hoe zit het ??? Bij de speciale voorpremière van ‘Paper Towns’ zijn er natuurlijk GoodieBags. Hele gave rode met een quote van John (er zijn er maar 1000 van gemaakt voor heel Nederland, dus zorg dat je er een te pakken krijgt), en er zijn natuurlijk ook ‘gewone’ simpele GoodieBags. Het leuke is nu dat Lemniscaat voor alle GoodieBags een boek heeft gedoneerd. Misschien heb je al een van de vier titels die in jouw GoodieBag zit?? Maar dan ontstaat er na de film natuurlijk een fijn boekenruilcircus!! Voor een simpele GoodieBag betaal je natuurlijk niets, die krijg je for free Wil je een speciale rode JG GoodieBag dan betaal je maar € 2.50 (in de winkel al snel € 5.00) De inhoud van de bags is overigens hetzelfde, alleen de boeken variëren, er zijn vier verschillende…

Praktische informatie
Wat: speciale voorpremière Paper Towns
Wie: Dutch Book Chick, De Leesfabriek, Pathé Amersfoort
Waar: Pathé Amersfoort, Eemplein 2, 3812 EA Amersfoort
Wanneer: woensdag 29 juli
Tijd: inloop: 18.30 uur / Q & A: 18.45 uur / aanvang film: 19.15 uur

Volg ons op Twitter, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het evenement en eventuele leuke prijzen! Voor vragen, mail naar info@deleesfabriek.nl of naar info@dutchbookchick.com Ben jij zelf een blogger en kom jij naar de voorpremière? Stuur dan even een kort mailtje naar info@dutchbookchick.com, dan krijg je een speciaal plekje op de site en meer info over de rol van bloggers tijdens het evenement!

Zien we jou daar?
Aanwezige bloggers:
Dutch Book Chick – Nanouk, Michelle, Frederique, Rebecca en Esther
De Leesfabriek – Marije , John
That Blonde Woman – Katja
Booknuts – Monica, Melisa en Thyrze
Bookish Best Friends – Veronica
Black Bird Talks Books – Lucy
Wereld Achter Woorden – Jacoline

En nog even voorproeven? Dat kan met deze fijne trailers !!!


No Comments

Post a Comment