Hannah Wells is enorm slim. Ze haalt dan ook als een van de enige een hoog cijfer voor het moeilijk filosofie tentamen. Naast dat ze heel slim is, heeft ze ook een enorme crush op Justin Kohl. Hij is de knapperd van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?
Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar in tegenstelling tot Hannah heeft hij filosofie niet gehaald. Hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn gemiddelde verbetert. Hij bedenkt dat hij bijles nodig heeft en wie is daar geschikter voor dan Hannah? Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.
Garrett geeft alleen niet zo snel op en bedenkt een plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken. Dit lijkt Hannah wel wat en ze gaat akkoord met de deal. Maar is dat wel zo slim?

Dit is zo’n heerlijk boek! Ik heb echt continu genoten. Aan het begin van het boek leer je Hannah kennen. Een personage met een heel erg sterk karakter. Garrett leer je heel iets later kennen. Ook hij heeft een heel erg sterk karakter. Garrett probeert Hannah continu over te halen om hem bijles te geven, maar Hannah geeft echt niet zo snel toe. Ze heeft helemaal geen tijd daarvoor. Maar op een gegeven moment gaat ze toch akkoord. Juist het feit dat ze zoveel weerstand geeft, dat vond ik tof. Niet meteen bezwijken als een knappe jongen je iets vraagt.

De schrijfstijl van Elle Kennedy is heerlijk vlot. Ik vloog echt door het boek heen en dat was zo lekker. Elle Kennedy is een van de twee schrijfsters die onder het pseudoniem Erin Watt schrijven. De boeken die onder die naam zijn uitgegeven (de Royals bijvoorbeeld) zijn echt heerlijke boeken. Daar vlieg je ook door heen. Bij dit boek is dat dus niet anders. Voor ik het wist was ik zo 100 bladzijdes verder.

De relatie die zich ontwikkelt tussen Garrett en Hannah vond ik erg mooi. Het gaat heel erg natuurlijk. En juist dat vind ik zo fijn. Totaal niet geforceerd en dat zorgt ervoor dat het realistisch blijft. Ik hou er niet zo van als ze elkaar aankijken, meteen verliefd worden en dan voor altijd gelukkig zijn, instalove dus. Dat is totaal niet realistisch. Maar de relatie die zich tussen Garrett en Hannah ontwikkelt is dus heel erg mooi en realistisch.

De overige personages die voorbijkomen in dit boek zijn ook erg tof. Allie, Dexter, Logan, Dean, Justin, en alle andere. Ik hoop nog veel meer over hun te leren, want ik vond ze een voor een toffe personages. Ik ben echt blij dat dit het eerste deel is van een serie. Hopelijk vertaalt uitgeverij Q de andere delen ook, want ik kan niet wachten!

Geschreven door: Marieke, een 20-jarige studente Medische Biologie, die naast studeren ook nog  (heel) veel boeken verslind. Haar passie voor boeken heeft er zelfs voor gezorgd dat ze een boekenblog begonnen is. Op Marieke’s Books deelt ze van alles over boeken

De deal/Elle Kennedy/vertaling Jeannet Dekker/Uitgeverij Q/2018/375 blz./ISBN 9789021409085

No Comments

Post a Comment