Contact

De Leesfabriek
Patrijzenhof 51
3815AW Amersfoort
T 06 8329 9918
E info@leesbureau.nl

Disclaimer

De Leesfabriek wil ruimte geven aan jongeren die graag lezen. De Leesfabriek werkt helemaal zelfstandig en heeft niets te maken met grote uitgeverijconcerns of boekhandelsketens. Er is een onafhankelijke webredactie die bestaat uit enkele (iets oudere) leesgekken maar vooral uit jongeren tussen de 15 en 25 jaar. De Leesfabriek is de plek waar jongeren hun informatie over boeken zullen halen en met elkaar delen, of ze nu in Middelburg, Groningen, Amersfoort of Gent wonen.

Colofon

De Leesfabriek is een initiatief van het Leesbureau in Amersfoort. Wij doen ons best om actueel te zijn en betrouwbare informatie te geven. Onjuistheden zijn echter niet in alle gevallen te vermijden. De Leesfabriek en het Leesbureau zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden. Of voor problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van deze informatie via internet. Aan de op deze website getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Amersfoort, mei 2011.

Ook recenseren?

Ben jij een lezer tussen 15-25 jaar en wil jij je leeservaringen ook delen? Dat hoeft heus niet elke week te gebeuren. De Leesfabriek kent geen deadlines! Dus één keer per maand is ruim voldoende, maar meer of minder is ook mogelijk: elke recensie is welkom, zolang je maar je (zo ongeveer) tussen de 15 en 25 jaar bent. Stuur een mailtje naar ‘leesfabriekrecensies@gmail.com’ dan krijg je van ons een lijstje met tips voor nieuwe recensenten. Zo wordt meedoen wel heel makkelijk!